Lokaal Sportakkoord Middelburg

Lokaal Sportakkoord

Tot en met 2026 hebben we in Middelburg via ons Lokaal Sportakkoord budget beschikbaar waarmee we nieuwe sportieve initiatieven kunnen ondersteunen die een bijdrage leveren aan de gestelde doelen in ons Lokaal Sportakkoord. Voor 2024 bedraagt dit budget € 35.460,49,-. 

Vanaf 2020 tot en met de dag van vandaag hebben we in totaal al 57 initiatieven financieel kunnen ondersteunen. Benieuwd welke initiatieven dit zijn of hoe ons Lokaal Sportakkoord er uit ziet? Ze zijn hier allemaal terug te vinden in de eerdere fases aan de linkerkant op uw scherm. 

Lokaal Preventieakkoord

Naast het lokale sportakkoord, wat gericht is op ondersteuning van samenwerkingen tussen verenigingen, werken wij ook aan een lokaal preventieakkoord. Kijk hiervoor bij het project 'Samen voor een Gezond(er) Middelburg'.

Lukt het indienen van jouw idee niet?

Wil je een goed idee indienen op dit platform en lukt het niet? Check eerst of momenteel een fase actief is waarin je ideeën kunt indienen. Misschien moet je nog even wachten? Als dit wel het goede moment is, probeer het dan eens in een andere browser, bijvoorbeeld Google Chrome. Excuses voor dit digitale ongemak. Neem contact op als het dan nog steeds niet lukt.