Lokaal Sportakkoord Middelburg

Zo hebben we in Middelburg, mede dankzij een financiële ondersteuning van het Rijk, vanaf 2020 tot en met de dag van vandaag in totaal 46 initiatieven financieel kunnen ondersteunen die allemaal een bijdrage leveren aan de doelstellingen uit ons Lokale Sportakkoord 

Het sportakkoord is een Middelburgse invulling van het Landelijke en het Zeeuwse sportakkoord. In het lokaal sportakkoord vind je zes thema’s:

- Inclusief sporten en bewegen
- Duurzame sportinfrastructuur
- Vitale sport- en beweegaanbieders
- Positieve sportcultuur
- Vaardig in bewegen
- Sportevenementen die inspireren

Lokaal Preventieakkoord

Naast het lokale sportakkoord, wat gericht is op ondersteuning van samenwerkingen tussen verenigingen, werken wij ook aan een lokaal preventieakkoord. Kijk hiervoor bij het project 'Samen voor een Gezond(er) Middelburg'.

Lukt het indienen van jouw idee niet?

Wil je een goed idee indienen op dit platform en lukt het niet? Check eerst of momenteel een fase actief is waarin je ideeën kunt indienen. Misschien moet je nog even wachten? Als dit wel het goede moment is, probeer het dan eens in een andere browser, bijvoorbeeld Google Chrome. Excuses voor dit digitale ongemak. Neem contact op als het dan nog steeds niet lukt. Eventueel kun je ook het aanmeldingsformulier in de bijlage gebruiken.